dimarts, 26 de maig del 2009

Tret de sortida a la campanya electoral europea

A les dotze en punt del passat dijous, dia 21 la JNC d'Osona- El Lluçanès i CDC d'Osona ens vam disposar a fer la tradicional enganxada de cartells a la Plaça Major de Vic. De llarg, era la delegació més nombrosa i amb el lema 'Ara CAT' demanem el vot per a CiU a les properes eleccions del 7 de Maig.

La JNC com a organització política juvenil, compromesa amb el nostre país, amb Catalunya, defensarà 12 objectius en el sí del Parlament europeu. Perquè tot el que es decideixi avui, ens afectarà el nostre futur:
1. L’Europa de les nacions enfront l’Europa dels estats.

2. L’oficialitat del català al Parlament europeu, el reconeixement de les seleccions esportives catalanes i per la presència directa de Catalunya al Consell de Ministres de la UE.

3. L’augment de beques estudiant, l’homologació dels títols a tot l’EEES i el foment de la mobilitat mitjançant el programa Erasmus.

4. La creació del contracte estudiant per compatibilitzar l’estudi i la feina.

5. La implantació de l’Erasmus laboral per l’intercanvi entre persones treballadores dels diferents països de la UE.

6. L’augment de les beques d’habitatge per aquelles persones que s’hagin de desplaçar per estudis professionals o universitaris.

7. El foment de les infraestructures catalanes: aeroport del Prat intercontinental amb connexió directa a la resta del món i foment del corredor mediterrani per la total penetració viària i ferroviària de Catalunya amb Europa.

8. L’eliminació de les taxes de vol pels menors de 30 anys i la implantació de la Tjove en transport ferroviari entre països de la Unió.

9. La innovació i l’impuls de la tecnologia agrària.

10. La tecnologia més avançada i a l’abast de tothom: implantació de la tarifa única roaming de telefonia mòbil entre tots els països de la UE i unificació de les tarifes d’Internet.

11. El compliment del protocol de Kyoto, el foment del transport públic sostenible i la implantació d’energies verdes.

12. La igualtat oportunitats entre totes les persones, la lluita contra homofòbia i qualsevol discriminació per sexe, raça, ideologia, origen o religió.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Fa goig veure tanta gent jove a la foto!
CiU és la millor opció de futur per Catalunya!

Felicitats i endavant a la JNC de la comarca!