dijous, 25 de febrer del 2010

La JNC d’ Osona-El Lluçanès torna a demanar que els joves participin massivament a les consultes populars del proper diumenge 28 de febrer

Municipis com Oristà i La Torre d’Oristà, Rupit i Pruit, han convocat un referèndum d’autodeterminació com tants d’altres pobles de la comarca varen fer el passat 13 de Desembre.
Des de la JNC fem una crida als joves a defensar el Sí a les consultes per tal d’aconseguir un bon resultat afirmatiu i una bona participació.

A nivell nacional, aquest matí s’ha presentat en roda de premsa, a la seu d’Òmnium Cultural, la plataforma “Jove Decideix”, formada per diverses entitats juvenils (JNC, JERC, FNEC, JEN, DONA, L’Armari, Estudiants en Acció i Espai Jove de la Intersindical) des de la que es proposa que les entitats juvenils del país s’uneixin per defensar el SÍ a les consultes populars sobre la independència.

Durant l’acte s’ha presentat la pàgina web www.jovedecideix.cat, un cartell animant al vot afirmatiu en les consultes del proper diumenge 28 de febrer, i el manifest “Jove Decideix – Jovent per la independència”.