dimarts, 8 de juny del 2010

Alba Silvestre, nova presidenta de la JNC de Centelles

El passat divendres 4 de juny, al Casal Francesc Macià de Centelles, la Joventut Nacionalista de Catalunya obrí col·lectiu local a Centelles. Un col·lectiu que serà presidit per Alba Silvestre de 18 anys i que integraran quatre centellencs més.

Amb l’obertura del col·lectiu de Centelles, la JNC augmenta la seva presènciaal sud de la comarca, amb un col·lectiu potent i amb ganes d’impulsar unanova forma de veure les coses. Silvestre, presidenta local, amb un contundent “per nosaltres no quedarà” varemarcar la importància que els joves s’involucrin en política, que participinde forma activa en dissenyar el fu tur del nostre país, “perquè els joves somprotagonistes”.
Batriu, president comarcal, va remarcar la feina feta a la comarca d’Osonaper la JNC amb l’obertura de cinc nous col·lectius local des de l’inici del mandat el desembre de 2008.

Pascal, secretària de Territori de la JNC, va remarcar la necessitat de seguirmusculant territorialment l’organització en un moment clau ja que enguanycompleix el seu trentè aniversari.
Matavacas, cap del grup municipal de CiU a l’ajuntament de Centelles varemarcar les ganes de CiU de seguir treballant per Centelles en “un momentde canvi generalitzat pel país, un canvi representat pels més joves de la nostra vila”.
L’acte va comptar amb la presència de Josep Salom, secretari d’Organitzacióde CDC d’Osona i alcalde de Tona.