dilluns, 26 de juliol del 2010

La sevenca Anna Seijas i Vila és la directora de l’Escola d’Estiu de la JNC d’enguany

Els pròxims dies 29, 30, 31 de juliol i 1 d’agost la JNC celebra a La Carral, Riner (El Solsonès) la seva Escola d’Estiu Ramon Trias Fargas que enguany arriba a la seva XXVIII edició.

Anna Seijas, de Seva, serà la directora de l’Escola d’Estiu 2010 (EE’10) que sota el títol “Preparats pel canvi” pretén ser una via de debat, intercanvi de idees i full de ruta que permeti a les Joventuts de Convergència encara les pròximes eleccions al Parlament i als Ajuntaments de Catalunya tot defensant una nova forma de fer política, la importància de valors com l’esforç, la responsabilitat i el lideratge que sempre han estat els presents en el full de ruta de la JNC.

El programa d’enguany compte amb espais pel lleure, esports, concerts i diferents blocs de xerrades i debats que faran que durant els quatre dies de l’Escola hi passin, entre d’altres, Lluís Recoder en l’acte d’inauguració, Felip Puig, o Lluís Coromines, Albert Batalla, Santi Vila i el Secretari General de l’ACM i president comarcal de CDC, Josep Maria Matas. Com ja és tradició, el President Pujol serà l’amfitrió del sopar de dissabte al vespre i Artur Mas farà la cloenda de l’Escola el diumenge al migdia.

Seijas, que és també presidenta del col·lectiu de la JNC de Seva, membre de l’executiva comarcal i vice-presidenta del Consell Nacional de la JNC, és la primera osonenca en assumir la direcció de l’Escola d’Estiu.

Vic, 26 de juliol de 2010