dilluns, 11 d’abril del 2011

La Consellera d'Ensenyament, Irene Rigau apadrina la inauguració del Col.lectiu de Manlleu

La Joventut Nacionalista de Catalunya va inaugurar el passat dissabte un nou col·lectiu a Manlleu. L'acte va comptar amb la presència de la Consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, el cap de llista de CiU a Manlleu Josep Surinyach, el president de la JNC, Gerard Figueras, la vicepresidenta de la JNC Marta Pascal, el coordinador de comarques centrals Jordi Batriu, el cap comarcal Albert Escarrabill, i el nou cap local de Manlleu Arnau Rovira.




L'acte es va celebrar a l'auditori del Museu Industrial del Ter i va comptar amb la presència d'una setantena de persones.


En el seu discurs com a nou cap local, Arnau Rovira va reivindicar les bondats del poble i va exclamar "tenim passió per Manlleu", a la vegada que es comprometia a treballar incansablement perquè Josep Surinyach sigui el proper alcalde de Manlleu.
El discurs d'Irene Rigau va anar an la línia d'encoratjar els joves i va insistir en la importància de la formació. Va fer èmfasi a que la JNC Osona-El Lluçanès és la comarca amb un major nombre de militants a tota la JNC, fet que significava que s'estava fent la feina ben feta. Paral·lelament la Consellera va mostrar la seva satisfacció de que els joves de la comarca entreguessin el seu temps lliure a la política i al servei del seu poble i del seu país. Per cloure va fer una aclucada d'ull al nou cap local dient "l'Arnau és una turbina que genera moviment i mou les altres peces".