dimarts, 1 de novembre del 2011

La JNC d’Osona – El Lluçanès renova el seu cap comarcal

Carla Boix, agafa el relleu d’Albert Escarrabill i encara una nova etapa a la JNC amb un equip molt jove al seu costat.
Aquest dissabte 29 d'octubre, va tenir lloc la renovació del cap comarcal de la Joventut Nacionalista de Catalunya d'Osona - El Lluçanès.


L’Assemblea Comarcal Extraordinària va començar amb l’informe de gestió del cap comarcal sortint, Albert Escarrabill, que va fer un discurs recordant que en l’Assemblea Comarcal anterior ja havia anunciat que uns nous projectes professionals no el permetrien dedicar tot el temps que voldria a la organització i que per responsabilitat era necessari un relleu a la direcció de la comarca. El mateix Escarrabill, va manifestar que el seu compromís i dedicació a la JNC no s’acabava, sinó que seguiria treballant com sempre havia fet però amb unes altres responsabilitats. Escarrabill va continuar la intervenció repassant els punts més destacats d’aquest mesos, com la inauguració del col•lectiu de la JNC de Manlleu, la participació activa dels militants en els actes comarcals i nacionals o la col•laboració en les diverses campanyes electorals amb el partit.


El següent punt de l’Assemblea, donava pas a la presentació de la candidatura de la militant de Gurb, Carla Boix. Amb 20 anys i estudiant d’Administració i Direcció d’Empreses, i Enginyeria d’Organització Industrial, Boix va dirigir-se a la militància per posar-se des d’aquell mateix moment a la seva disposició. Va voler deixar clar la importància de la participació tots els militants i una bon inici passava per fer una bona campanya per les properes eleccions generals. Per unanimitat, la JNC d’Osona-El Lluçanès va donar suport a Carla Boix.


Marta Pascal, vicepresidenta de la JNC i militant de Vic, va voler agrair la feina feta durant aquests mesos per Albert Escarabill. En el seu discurs, va desitjar-li molta sort en els nous reptes professionals i va recalcar que la JNC seguia necessitant les seves aportacions en el si de la organització. L’acte va cloure amb unes paraules del President de la Joventut Nacionalista de Catalunya, Gerard Figueras, que va encoratjar a l’agrupació comarcal a seguir treballant com fins ara per tal de seguir sent una comarca referent a la JNC.